Sűrű, szinte már fekete színű, illatos, kellemesen savanykás zamatú lekvár. Nyitott üstben, állandó keverés mellett, hosszú órákon keresztül főzzük-sűrítjük, pontról pontra követve a szatmár-beregi vidék hagyományos, házi módszereit. Tiszta és természetes, hiszen kizárólag gyümölcsből készül: 1kg lekvár előállításához 5 kg gyümölcsöt használunk fel. És...
Ha Ön kedveli a különleges ízeket, akkor jó szívvel ajánlhatjuk a Fruit de Bereg Szilvalekvár fahéjas változatát, mely leheletfinom fűszeres zamatával nagymamáink valódi szilvásgombócát idézi. Ha egy sütemény ezzel a lekvárral készül, a siker garantált!
Különleges kulináris élményre számíthat, ha megkóstolja a Fruit de Bereg Szilvalekvár rumos ízesítésű változatát, mely éppoly sűrű, illatos és zamatos, mint a hagyományos változat – csak egy kicsit még „meg van bolondítva” a valódi rum trópusokat idéző zamatával. Kenyérre vagy péksüteményre kenve - netán egyszerűen csak kanalazva - egyaránt ellenállhatatlan.
Nem tűnik izgalmasnak? Inkább hétköznapinak hangzik? Ha ennek ellenére mégis megkóstolja, meg fog lepődni. Cukor nélkül, egy árnyalatnyi fahéjjal kiegészülve a frissen sült, gőzölgő almáspite, a meleg otthon hangulatát idézi. A legkisebbek első számú kedvence, a tökéletes "palacsintázó lekvár".