Legnépszerűbb termékek

Információ

Gyártók

Nincs gyártó

Leértékelések

Jelenleg nincsen akciós termék.

Tudnivalók a szállításról

Az Ön csomagját a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz - amennyiben ezt a szállítási módot választja. Kérjük, ügyeljen rá, hogy a szállítási mód kiválasztásakor már a fizetési mód is megfelelően legyen megjelölve (sajnos a rendszer nem figyelmezteti a hibára)!

  • Ha a házhoz szállítást előre fizetéssel választja, a szállítási díj többszáz forinttal alacsonyabb lesz, csomagját azonban csak az utalás megtörténte, az összeg beérkezése után indítjuk.

  • Ha a házhoz szállítást utánvéttel, azaz átvételkori készpénzes fizetéssel választja, csomagját azonnal indítjuk, de a szállítási díj valamivel magasabb lesz.

Amennyiben Ön Pick Pack Pontra kéri csomagját, ugyancsak kétféle fizetési mód közül választhat:

  • Ha előre fizetéssel szeretne rendelni, csomagját csak az utalás megtörténte, az összeg beérkezése után indítjuk.

  • Ha a csomag átvételekor, a Pick Pack Ponton szeretne fizetni (ezt készpénzzel, és az esetek többségében kártyával is megteheti), az utánvét-kezelésnek itt is többletköltsége van, ezért a szállítás valamivel drágább lesz, viszont csomagját azonnal indítjuk.

FONTOS: Ha az Ön lakóhelye vagy munkahelye közelében több Pick Pack Pont is van, kérjük, rendelése véglegesítése előtt válassza ki, melyikre kéri csomagját, és külön üzenetben írja meg nekünk! A kiválasztáshoz elhelyeztünk egy linket a felső menüsor jobb szélén: "PICK PACK PONT"

Köszönjük, hogy nálunk vásárolja meg Kedvenc Lekvárját!