Sűrű, szinte már fekete színű, illatos, kellemesen savanykás zamatú lekvár. Nyitott üstben, állandó keverés mellett, hosszú órákon keresztül főzzük-sűrítjük, pontról pontra követve a szatmár-beregi vidék hagyományos, házi módszereit. Tiszta és természetes, hiszen kizárólag gyümölcsből készül: 1kg lekvár előállításához 5 kg gyümölcsöt használunk fel. És...
Ezt a baracklekvárt mintha a nagyi főzte volna! Nagyanyáink házi receptje alapján, az egyedülálló ízű magyar kajsziból, bármiféle adalék nélkül főzzük sűrűre, hogy aztán egyetlen kiskanálnyi is felidézze gyermekkorunk legszebb nyarait. Érintetlenül őrzi a friss, érett kajszibarack természetes zamatát - és elengedhetetlen összetevője a legfinomabb házi...
A dércsípte csipkebogyó üdítő, pikáns zamata, egy vidám téli kirándulás hangulata, egészség, frissesség - mind-mind egyetlen üvegbe zárva. Ilyen lesz a hecsedlilekvár, ha csipkebogyón és egy kevés cukron kívül semmi egyéb nem kerül bele. És nálunk nem kerül.